Suna:   0729 997 402
Suna:   0729 997 402
 • 0

Garanţie

Oricare ar fi reclamaţia, o poţi adresa la: office.dada@dada.ro

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. CHARISMA S.R.L şi se aplică oricărui produs achiziţionat din showroom-ul nostru şi de pe www.dada.ro


Durata de garanţie 

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru produsele DADA oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi/trimiteti produsul cât mai repede la atelierul nostru pentru a fi evaluat.
 
Condiţii de garanţie 

Garantăm că produsele DADA sunt produse noi (nefolosite),  autentice (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) si lucrate manual.

Atelierul DADA continua traditia vechilor mesteri manufacturieri in realizarea produselor de marochinarie, dupa toate regulile artei.
În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, o dată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Apreciem o piele robusta si bine prelucrata, dar un uitam nici de spiritul DADA. Combinăm deci traditia executiei manuale a gentilor cu ultimele tendinte în design.
Foarte Important
: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului si este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.
 
Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.

 • Repararea produsului
 • Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat
 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 
Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

 • uzura morală şi uzura fizică normală a produsului
 • decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)
 • deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
 • defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)
 • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat – umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora
 • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
 • deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători
 • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate, spalarea in masina de spalat haine).

 
Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

 • particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele DADA.
 • pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor haina cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică, şi nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spălare. micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.
 • pieile care au  fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se “uzeze” în mod natural – escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat care are loc doar după purtare şi tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.  Aceste procedee tehnologice confera pielii naturale o durata de viata excelenta si rezistenta la ploaie, praf sau vant. Adaugati la aceste avantaje un aspect vintage foarte natural si convingator, care nu poate fi obtinut prin metode moderne.     

Suntem visatori si creativi, numai cand desenam. In executie si alegerea materialelor suntem clasici in viata!

Call Now Button